19 juni, van Made naar Duffel

Vanmorgen eerst maar mijn blog van gisteren bijgewerkt, want daar had ik gisteravond geen tijd voor. Daarna een uitgebreid ontbijt, dat gaat de rest van de tocht wel tegenvallen. Gelukkig hadden Moniek en Stef nog een geheugenkaart voor in de camera, want die moet nog ergens thuis liggen..

Om half tien vertrokken, met een zonnetje. Via Breda de grens over. Vooral onder Breda door een mooi gebied gefietst. daarna een stuk door België dat minder bijzonder was, maar ze hadden wel erg lekkere aardbeien. Op een gegeven moment toch maar een doosje uit de automaat gehaald.

Mijn eindpunt voor vandaag is Duffel of eigenlijk een camping tussen Duffel en Mechelen. Wel een bijzondere camping op een landgoed, maar wel erg rustig. Naast mij is er nog een andere campinggast. Bij het fietscafe bij de ingang van het landgoed is het veel drukker.

Ik ben benieuwd hoe het morgen zal zijn, want dan is alle luxe echt voorbij. Eerst tent afbreken, tassen inpakken en op de fiets doen, en pas daarna kan ik gaan fietsen. De afgelopen dagen kon ik gewoon op de fiets stappen en gaan. Vanaf nu begint het echt.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen