Zaterdag 18 juni, de start

het is eindelijk zover, ik ga beginnen. Ik begin nu toch ook wel een beetje zenuwachtig te worden.. De hondentroep zwaait mij uit, met confetti en al, als we met de auto naar Haarlem vertrekken. Om 10 uur zijn we er, nu alleen nog even een parkeerplek voor de auto zoeken. Na ontvangst van het stempel, en een rondleiding door de kapel is het zover! Tassen op de fiets en gaan! Afscheid nemen van Rene en Sandra en Lianne, die ook zijn meegegaan om mij in Haarlem uit te zwaaien. Natuurlijk foto's maken van de start en de ANWB-wegwijzer staat dat het nog 2375 Km is.

Na Leiden begint het landschap mooi te worden. Het eerste stuk is 2 maanden vast erg mooi, door de bollenstreek, maar nu is er weinig aan. Gelijk ook de eerst omleiding, maar met een gps op de fiets is dat geen probleem! Rond 3-en begint het te regenen, dat is minder. En zeker als het pontje over de Lek tussen 3 en 4 ook niet vaart. Nog wel even gekeken naar een alternatief, en zelfs een stukje teruggefietst, maar toen toch maar besloten om dan maar op het pontje te wachten. Vertelt de ponyhaar dat ie al een keertje aan de overkant is geweest...

De route komt ook langs Kinderdijk, dus al die molens heb ik nu ook een keertje gezien. Wel oppassen met al die fotograferende Amerikanen en Japanners. Het is inmiddels gestopt met regenen en het zonnetje komt er ook weer door. Lekker voor het laatste stuk.

om een uur of 7 ben ik in Made. Ik logeer vannacht bij mijn nichtje, dus hoef niet eerst mijn tent op te zetten voordat ik kan gaan douchen. Heerlijk! Op tijd naar bed, want morgen begint het onbekende echt.

Reacties   

#2 René 19-06-2016 16:31
De kop is eraf, en ik hoop ook de regen.
s6 met het tentje vanavond. Kus.
Citeer
#1 Luc 19-06-2016 13:48
Nog effe volhouden Margot je bent er bijna :-) :-) De tijd van plannen en trainen was langer dan de tijd die je nog fietsen moet .... Succes de komende dagen
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen